Solucions per al teletreball

Terminal Server, Citrix, Microsoft M365, VMware

Més informació

Manteniment Informàtic Integral

Més de 20 anys oferint serveis informàtics a Barcelona i a tot el territori nacional

A Track realitzem manteniment i auditoria en l’àrea informàtica. Estem especialitzats en consultoria informàtica, seguretat, instal·lació de xarxes, desenvolupament web, hosting web, seguretat a la núvol, etc. També som proveïdors de les principals marques de tecnologia, oferint així garantia de satisfacció.

Serveis i solucions IT desenvolupades especialment per a tu

Manteniment informàtic

Oferim el servei de manteniment informàtic a aquelles empreses que no disposen de personal qualificat per resoldre les incidències que poden succeir.

Cloud Computing

És un nou model de prestació de serveis tecnològics per a l'empresa. Tota la infraestructura es troba sempre disponible com a servei general, fiable, d'accés fàcil, segur i ajuda a reduir costos a l'empresa.

Instal·lació de Xarxes

A TRACK elaborem projectes de cablejat totalment adequats a les necessitats de les empreses. Sol·liciteu un informe i pressupost sense compromís.

Desenvolupament web

Podem ajudar-lo en tot tipus de projectes en línia, des de la web corporativa més senzilla fins a extranets a mida que simplifiquin processos de comunicació amb els seus clients.

Per què triar-nos?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.