Més de 20 anys brindant suport tècnic informàtic

Cloud Services

La infraestructura com a servei

(Infrastucture as a service, IAAS)

Una infraestructura Cloud és un conjunt de recursos de computació, processador, memòria i emmagatzematge posats a disposició del client en condicions que busquen aconseguir una disponibilitat real de servei el més proper possible al 100%.

En l’actualitat, TRACK ofereix serveis Cloud de dos tipus: Serveis de Backup en línia (Còpies de seguretat en el núvol) i Aplicacions en el núvol (SaaS).

Descobreixi les possibilitats que Track pot oferir-li en Cloud Computing per a la seva empresa.
Consulti sense cap compromís.

Serveis en el núvol per a les empreses

Els serveis en el núvol són els serveis que ofereix el Cloud Computing, un nou model de prestació de serveis tecnològics per a negocis. Amb aquest nou model, la infraestructura està disponible com a servei general, fiable i d’accés fàcil, de manera similar al telèfon o l’electricitat.

Des d’un punt de vista financer, el terme Cloud Computing implica la reducció o eliminació d’inversions en sistemes informàtics per ser substituïts per una despesa corrent i proporcional a l’ús real que es fa del subministrament.

Des d’un punt de vista energètic, les companyies que adopten els serveis en el núvol poden reduir el seu consum energètic i els seus nivells de contaminació per emissió de carboni en més d’un 30% de mitjana.

En conseqüència, és possible accedir a costosos i complexos sistemes informàtics pagant exclusivament per l’ús que se’n fa, però obtenint totes les avantatges d’aquestes plataformes en termes de rendiment, seguretat i alta disponibilitat.

Solicite presupuesto sin compromiso

En TRACK tenemos el servicio que se ajusta a sus necesidades.