Més de 20 anys brindant suport tècnic informàtic

Sobre Nosaltres

Manteniment Informàtic

TRACK, des que al 1996 iniciés la seva trajectòria com a empresa de serveis informàtics, ha estat oferint solucions informàtiques al mercat per a petites i mitjanes empreses.

TRACK va néixer per oferir un servei de manteniment informàtic integral i ajudar les empreses a generar un negoci més gran i millor.

És la nostra missió i ens esforcem cada dia per aconseguir-ho; sent la fidelitat dels nostres clients la nostra principal satisfacció i l’estímul per a tot l’equip de TRACK.

TRACK sempre actualitza i incorpora els serveis fonamentals adaptant-se als constants canvis.

Incorpora un nou servei de Cloud Computing i beneficia’t de les avantatges de tenir tota la informació a “la núvol” i de forma totalment segura.

Som la solució professional per al desenvolupament informàtic de la seva empresa. Implementem, assessorem i mantenim projectes tecnològics informàtics.

L’actiu de TRACK és la plantilla de professionals en continu procés de formació i el valor afegit d’aquesta és l’experiència acumulada al llarg dels anys gràcies als projectes realitzats.

La nostra meta és l’exigència, el rigor i la millora contínua, tant en la feina ben feta com en la satisfacció del client, per aconseguir així alts nivells d’excel·lència.

A TRACK disposem de personal qualificat per realitzar el manteniment de tots els seus equips. Ens adaptem a les seves necessitats sigui quin sigui la grandària de la seva empresa.

Contacta amb nosaltres

Un simple clic i descobrirà una empresa dedicada al servei informàtic integral que la seva empresa necessita.