Més de 20 anys brindant suport tècnic informàtic

Desenvolupament web

Disseny i programació de llocs web

A TRACK desenvolupem aplicacions web a mida de les necessitats dels nostres clients; treballem en el desenvolupament web.

TRACK pot ajudar-vos en tot tipus de projectes en línia, des de la web corporativa més simple fins a extranets a mida que simplifiquin processos de comunicació amb els vostres clients.
Treballem amb tecnologies de codi obert que abaratixen els costos de producció i manteniment de les aplicacions en línia i les webs.

Teniu una idea per a un projecte i voleu que us ajudem a dur-lo a terme?
Consulti sense cap compromís.

Tot tipus de projectes

Portem més de 15 anys desenvolupant webs i aplicacions en línia.

Una web corporativa és el primer pas que ha de donar una petita empresa per fer el salt a Internet.

Proporcione informació als seus clients sobre els productes i/o serveis que ofereix, mostri on el poden trobar i permeti que es comuniquin amb vostè mitjançant correu electrònic.

Confeccionem botigues en línia a mida i les integrem amb les principals passarel·les bancàries.

Tenir una botiga en línia li permet obrir un nou canal de venda amb el qual arribar a més clients potencials. Aquest és, sens dubte, un canal de venda més ràpid, econòmic i eficaç per vendre els seus productes.

Si la seva empresa disposa d’un extens catàleg de productes, nosaltres li crearem el catàleg de productes en línia. Podrà arribar a una audiència i a potencials clients molt més àmplia i a un cost molt menor que amb un catàleg imprès.

Gestioni vostè mateix el seu catàleg en línia i mantingui-lo sempre actualitzat.

¿La manera de vendre el seu producte és a través de la imatge? ¿És vostè fotògraf, arquitecte o interiorista i necessita crear el seu portafolis en línia per augmentar la captació de clients?

Nosaltres li confeccionem el seu portafolis en línia de manera que els seus potencials clients puguin veure el seu treball.

Oferiu una major quantitat d’informació de manera més organitzada, de manera que l’usuari pugui accedir només al que li interessi de manera ràpida i senzilla.

Oferiu informació útil als vostres clients sobre la vostra empresa o mercat.

Solicite presupuesto sin compromiso

En TRACK tenemos el servicio que se ajusta a sus necesidades.